Sign in to follow this  
Followers 0
WhiteCat

How to use CDpatcher temporarily

101 posts in this topic

No the # means comment, so you adding that wont do anything. In windows 10 and well...probably the ones still around, you need to right click notepad and "run as administrator". Then simply add the lines

51.255.91.123 vip.codedeception.com
51.255.91.123 pub.codedeception.com

anywhere there is a blank line, the bottom of file is fine. I havent had much luck since HB is known to wipe the hosts file to blank so if it works for you then aweasome, if not you may notice it goes blank, HB may be the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

working or not? every post is about dosent.  w0rmer working at you this method?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, zeroc said:

working or not? every post is about dosent.  w0rmer working at you this method?

 

Tested multiple times on my end, not working currently.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My tests show that this is not in fact working, but there have been reports that it has, I would just wait.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also tried to make my Host file read only, so it won't get edited automatically. Still doesn't work, back to the waiting game in Discord. Join me! ~ iTackleKittens

Share this post


Link to post
Share on other sites

Logging in...
T: 5247749202692792451 H: 82478854
Authentication failed.
Unable to connect to Buddy servers.

10 minutes ago, WhiteCat said:

Posted a fix

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The fix seems to have prevented HB from modifying the hosts file, which was probably the point, but I am still unable to reach the authentication servers. I can ping them both and resolve the appropriate IP address, but the HB client (both freshly downloaded and my current installation) both fail to hit the server:

[05:51:14.823 N] Honorbuddy v2.6.15748.838 started.
[05:51:15.965 D] Reloading AssemblyLoader<BotBase> - Initializing bots
[05:51:15.965 D] Reloading AssemblyLoader<CombatRoutine> - Initializing routines
[05:51:15.966 D] Reloading AssemblyLoader<HBPlugin> - Initializing plugins
[05:51:47.852 N] Logging in...
[05:51:48.287 D] Logging in to BestLatency (122.248.233.213)
[05:51:49.332 N] T: 5247749205505989305 H: 1171473262
[05:52:04.725 N] Authentication failed.
Unable to connect to Buddy servers.

[05:52:18.920 N] Logging in...
[05:52:19.935 D] Logging in to BestLatency (51.255.91.123)
[05:52:20.312 N] T: 5247749205826733551 H: 1976231371
[05:52:35.939 N] Authentication failed.
Unable to connect to Buddy servers.

[05:52:57.166 N] Logging in...
[05:52:58.181 D] Logging in to BestLatency (51.255.91.123)
[05:52:58.558 N] T: 5247749206209198773 H: 308388526
[05:53:32.442 N] Authentication failed.
Unable to connect to Buddy servers.

[05:53:45.381 N] Logging in...
[05:53:46.396 D] Logging in to BestLatency (51.255.91.123)
[05:53:46.773 N] T: 5247749206691351476 H: 1182364929
[05:54:16.835 N] Authentication failed.
Unable to connect to Buddy servers.

Both HB versions are 2.6 r15748 Build 838.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, zeroc said:

maybe any settings on router?

yeah you could just configure a static route on your router

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doesn't seem to work for me as well. Both vip and normal.

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, azimoto9 said:

yeah you could just configure a static route on your router

 

What would be the necessary information for the static route? My guesses:

  • Network - The IP addresses specified above
  • Subnet mask - 255.255.255.0
  • Gateway - My router

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, hellojoe said:

What would be the necessary information for the static route? My guesses:

  • Network - The IP addresses specified above
  • Subnet mask - 255.255.255.0
  • Gateway - My router

if u do like this - all traffic from your PC was going to the IP addresses specified above

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, zeroc said:

if u do like this - all traffic from your PC was going to the IP addresses specified above

That's what I assumed tbh. I can't seem to find a way of forcing a specific name resolution at the router level (Fritzbox 7490).

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, hellojoe said:

That's what I assumed tbh. I can't seem to find a way of forcing a specific name resolution at the router level (Fritzbox 7490).

Not all routers have the ability to do it. Mine cannot do it aswell.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0