priestillian

Member
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About priestillian

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

81 profile views
  1. It worked, thx a lot Suspense !
  2. I gave 2k euro for new pc but connections in greece are "SHIT", i am gonna try it with wow only opened and give a deefback.
  3. I am paying for much better connection but lets see what sppedtest says: http://www.speedtest.net/my-result/3726858542 i have, many things oponed in the background. does this matter ?
  4. aloha, same prob for a week or something after a crash that hb had. http://pastebin.com/4kjz2z8p
  5. Good day guys, I have the same problem with @abmoder194. Any solutions ?
  6. Ok, thanks a lot for your time and have a nice day.
  7. lol really, is this happening only to me? still the same error. and the thing is that i am old user, i just have to use it for like 8 months or something. The latest log: http://pastebin.com/Wyuntd2E
  8. Nothing changed Here is the last log:http://pastebin.com/EPCzfmdx Also here is all my programs and features, if you can see something wrong: http://postimg.org/image/lkq8o131r/ http://postimg.org/image/iloqzwap5/
  9. nothing special http://pastebin.com/cZLtZjsn
  10. I am back again. I ran the installer and i get the same error message. Here is a new log that maybe can give you an idea for the problem: http://pastebin.com/eH9KfW8q P.S after the install it said that i had a successful install.
  11. Allright, found it. here we are: http://pastebin.com/yyfkQbPr
  12. Well, i have no idea how to do this.
  13. Hello and good day there, I have an issue here logging HB to my computer. I am opening WoW, then CDPatcher and last HB but i am getting an error message. If you could help i would appreciate it. http://postimg.org/image/tymdxthkt/